Gefeliciteerd met je aanmelding!

Heb ik gelijk, als ik denk dat je het wel spannend vond om je aan te melden? Zelf stond ik destijds te trillen op m’n benen: nu gaat ‘het’ beginnen.
Je mag echt trots op jezelf zijn dat je doorgezet hebt! ❤ Jij hebt ervoor gekozen om de regie over je leven terug te nemen en de eerste stappen zijn gezet.

Hoe gaat het nu verder?

Ik heb je aanmelding ontvangen en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om het kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we kort jouw situatie, wat jij kunt verwachten van de samenwerking met mij en wat ik van jou verwacht, zodat we daarna tijdens jouw sessies met een heldere blik aan de slag kunnen.

Ik zie ernaar uit om je te gaan ontmoeten!

Ken je het e-book al?

Wachten duurt soms lang. Daarom kun je zelf alvast, ter voorbereiding op je traject, beginnen met een aantal oefeningen. Die staan in het gratis e-book beschreven. Als je het e-book nog niet gedownload had, kun je dat nu alsnog doen:

Het boek al gelezen? Oefeningen toegepast? Dan is er het blog nog met tips en informatie: