Herken jij dit?

Het doet je ontzettend pijn dat jouw dierbare zoveel tegen je gelogen heeft en een hoop verzwegen heeft, om er daarmee voor te zorgen dat je zijn verslaving niet zou ontdekken. Je begrijpt niet hoe hij dit zo lang heeft kunnen doen.

Jij kon altijd al best onzeker zijn over jezelf, maar nu je beseft dat je je al die tijd hebt laten misleiden, is jouw twijfel over jezelf nog veel groter geworden dan die al was. Je had wel vaak het gevoel dat er iets niet klopte, maar deed er niks mee. Wat stel jij nu helemaal voor, als je zo lang zelf je onderbuikgevoel negeert?

Je verwijt het jezelf dat je het zo ver hebt laten komen; dat je zijn geheim niet eerder al ontdekt hebt. Er waren toch genoeg situaties die je had kunnen herkennen als zijnde niet pluis. Jij wilde niet zien wat je vanbinnen eigenlijk wel al lang wist: Het klopt niet. Dus jij hebt er mede schuld aan dat het nu zo ver gekomen is, toch?

Maar vooral op hem ben je boos. Dat hij zó tegen jou kon liegen. Jullie vertrouwden elkaar, dacht jij… Blijkbaar niet. Al die geheimen en leugens… Daardoor liepen de gesprekken die jij probeerde aan te knopen dus steeds vaker mis?!

Je voelt nu een tweestrijd in jezelf. Want hoeveel hij jou ook gekwetst heeft, je geeft wel heel veel om hem en je wilt er voor hem zijn. Ergens snap je wel dat hij ziek is, en dat die ziekte blijkbaar voor deze problemen zorgde. Maar de pijn om wat hij gedaan heeft is er niet minder om! Je merkt dat je steeds wanhopiger wordt door al die verschillende gevoelens en emoties die je continu ervaart.

Hoe zou het voor jou zijn, als...

… jouw pijn en verdriet, door wat er allemaal is gebeurd, jou niet meer blijven achtervolgen, maar een plekje krijgen? Als jij op jezelf durft te vertrouwen en daardoor ook durft op te komen voor jezelf? Als je weet dat jouw onderbuikgevoel je hierbij het juiste vertelt en jij ook dát ‘advies’ dus kunt volgen?

Hoe zou het zijn, als jij oprecht kunt geloven dat jij het waard bent om met respect behandeld te worden? En als je beter begrijpt waar je wisselende stemmingen vandaan komen en weet wat het betekent om naaste van een verslaafde te zijn?

Dit is mogelijk voor jou

Jij kunt bovenstaande allemaal bereiken door het traject “Nu jij” te volgen. Dit traject omvat 8 persoonlijke sessies van ieder 75 minuten.

Aan het einde van het traject...

Kun jij je aandacht weer richten op leuke dingen in het leven en weet jij hoe je kunt omgaan met wat er in het verleden gebeurd is. Het krijgt een plek.
Weet je hoe je op kunt komen voor jezelf, meer zelfvertrouwen kunt creëren en je dus niet zomaar meer voor de gek laat houden.
Weet jij wat er voor jou nodig is om je intuïtie te kunnen volgen.
Kun jij op tijd herkennen wanneer mensen niet met jou omgaan zoals jij dat wilt en zul je dit ook niet meer hoeven toelaten.

Kun jij het gedrag van je verslaafde dierbare beter begrijpen, en ook jouw eigen reactie hierop, bijvoorbeeld die van toen je de verslaving ontdekte.

Jouw investering

Jouw investering is €799 (of 2x €409).

Misschien heb je deze vragen nog?

De sessies zijn online via beeldbellen*, daardoor kunnen we de tijd van de sessies zo goed mogelijk benutten: we bellen in en kunnen meteen aan de slag. Jij bespaart hierdoor bovendien reistijd, die je dan lekker aan jezelf kunt besteden. 

Wil je toch liever ‘live’ je sessies doen? Vraag dan naar de mogelijkheden tijdens ons kennismakingsgesprek.

* Mocht Covid weer de kop opsteken, dan kunnen geplande afspraken dus meestal ook gewoon door blijven gaan.

Nee. Verslavingszorg is een andere deskundigheid. Er zijn speciale verslavingsklinieken en -praktijken waar jouw partner terecht kan voor hulp. Je partner kan hiervoor bij de huisarts een verwijzing aanvragen of direct contact opnemen met een van de instanties.

Nee, ik ben er echt alleen voor jou. Zo kan ik jou de beste hulp aanbieden en komt er geen belangenverstrengeling. Ik raad je bovendien aan om nu nog niet aan relatietherapie te beginnen. Doorloop eerst jouw eigen traject en bekijk gaandeweg of er eventueel meer nodig is. Ik kan je hierbij ondersteunen.

Als je nog een andere vraag hebt, kun je die het beste even opschrijven en bewaren tot het kennismakingsgesprek. Dit gesprek zullen we zo snel mogelijk na jouw aanmelding plannen.